Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، نادر فلاحی روز یکشنبه در جلسه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان کوثر اظهار کرد: ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل سفر رئیس‌جمهوری به استان و طرح‌های اقتصادی مصوب شده و مقرر است این تسهیلات به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ارائه شود.

وی با بیان اینکه حمایت از بخش گردشگری و طرح‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه تسریع شده است، افزود: قرار شده تسهیلات مصوب‌ در قالب تفاهم‌نامه با بانک‌های عامل برای طرح‌های شاخص و تاثیرگذار گردشگری ارائه شود که این طرح‌ها برای تمامی شهرستان‌های استان تعریف و شامل چندین طرح مهم و پیشران گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی گفت: اختیار صدور مجوز تاسیسات گردشگری در شهرستان کوثر را با هدف تسریع صدور مجوز به فرماندار این شهرستان تفویض می‌کنیم ، بنابراین پس از این با تشخیص فرمانداری به متقاضیان تاسیسات گردشگری مجوز صادر می‌شود.

 نمایندگان استان درباره تعیین حریم ساخت تاسیسات گردشگری اقدام کنند

وی تعیین حریم ۱۳۸ متری ساخت تاسیسات گردشگری از جاده را یکی از مشکلات اساسی شهرستان کوثر ذکر کرد و افزود: این در حالی است که تاسیسات صنعتی می‌توانند در حریم ۶۸ متری ساخته شوند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل با بیان اینکه استان‌هایی مثل گیلان و مازندران از قانون حریم ۱۳۸ متری جاده‌ها مستثنی هستند، از نمایندگان استان بویژه نماینده خلخال و کوثر درخواست کرد برای مستثنی شدن استان اردبیل از این قانون اقداماتی انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه گره گردشگری شهرستان کوثر با تعیین تکلیف پروژه پل پیرتقی باز می‌شود، خاطر نشان کرد: با اعتماد به سرمایه‌گذار و همکاری منابع طبیعی تکلیف زمین‌های مربوط به پروژه پل پیرتقی باید روشن شود تا سرمایه‌گذار کار خود را انجام دهد.

فلاحی با اعلام آمادگی این اداره کل برای همکاری و اعطای تسهیلات برای ایجاد بازارچه صنایع‌دستی در سه راهی فاراب گفت: اقدامات مهمی در شهرستان کوثر برای رونق گردشگری انجام شده است که از جمله آن می‌توان به کلنگ‌زنی چهار پروژه گردشگری در سال ۱۴۰۱، افتتاح یک هتل آلاچیق در نوروز ۱۴۰۱ ، ساخت ۲ مجتمع خدماتی رفاهی در جاده سرچم و  اخذ مجوز فعالیت ۹ واحد گردشگری کشاورزی اشاره کرد.

اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان‌شرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار می‌رود.

پیش از شیوع ویروس کرونا  ۳۲ واحد هتل، ۸۷ واحد هتل آپارتمان، ۹۸ واحد مهمان‌پذیر، سه واحد کمپینگ و ۲ مجتمع گردشگری در کنار ۲ واحد اقامتگاه بوم‌گردی سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی را در این استان میزبانی می‌کردند.

پل معلق مشگین‌شهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمه‌های بهشتی از جاذبه‌های پر بازدید استان اردبیل است.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی اشتغال زایی میراث فرهنگی اردبیل سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی اشتغال زایی صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی اشتغال زایی میراث فرهنگی اردبیل سرمایه گذاری تاسیسات گردشگری شهرستان کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۱۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟