Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی گفت: رونق اقتصادی و گردشگری منطقه سلطانیه با ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و اقتصادی میسر می‎‌شود.

حسین ساری، شامگاه روز گذشته (یکم شهرویورماه) در سفر یک‌ روزه خود به استان زنجان و در بازدید از مجموعه تاریخی سالار در شهرستان سلطانیه، با اشاره به ظرفیت‌های آن در توسعه اقتصادی و گردشگری، تصریح کرد: رونق اقتصادی و گردشگری منطقه سلطانیه با ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و اقتصادی میسر می‌شود، به‌ طوری‌ که می‌تواند این منطقه را از مقصد یک‌ روزه سفر گردشگران به مقصد سفر چند روزه تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مرمت حمام‌ سالار سلطانیه، افزود: با توجه به اینکه این بنای تاریخی در محوطه پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه  قرار گرفته است و به‌ صورت پیوسته بر اساس اصول فنی و زیر نظر کارشناسان پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه مرمت‌ شده، می‌تواند در یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

این مسئول ادامه داد: یکی از رویکردهای صندوق توسعه و احیای میراث‌ فرهنگی رونق اقتصاد کشور با بهره‌برداری از میراث تاریخی و فرهنگی طبق ضوابط و چارچوب‌های میراث‌فرهنگی و با حفظ کاربری و اصالت بنا است که می‌تواند جامعه محلی را نیز ذی‌نفع این منطقه کند.

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی با اشاره به اینکه استان زنجان از مهم‌ترین ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی کشور است و به‌ عنوان یک‌ قطب گردشگری می‌تواند در توسعه فرهنگی و اقتصادی استان مؤثر باشد، ادامه داد: باید با ایجاد شرایط و امکانات تفریحی و گردشگری لازم توقف گردشگر را در شهرستان‌ها فراهم کنیم و با این کار ماندگاری توریست افزایش‌ یافته و اقتصاد گردشگری نیز ارتقا یابد.

ساری همچنین در بازدید از غار کتله‌خور خدابنده با بیان اینکه یکی از اقداماتی که در دستور کار صندوق توسعه و احیا قرار دارد، کمک به واگذاری طرح‌های گردشگری به بخش خصوصی است، گفت: در قراردادهای جدید بناها بخشی از تبلیغات بناهای خود را بر عهده می‌گیریم و سرمایه‌گذار و متولیان باید در حوزه معرفی بنا اقدام کنند، زیرا معتقدیم  اهمیت این اقدام از فرآیند و روند توسعه و احیای بنا کمتر نیست.

وی با بیان اینکه بررسی فنی و اقتصادی در خصوص طرح‌ها در کمیته‌ای انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: امیدواریم تاخیر یک‌ ساله در خصوص بنای مربوط به غار کتله‌خور را بتوانیم با اهتمام چند جانبه دنبال کنیم، زیرا این غار یکی از جاذبه‌های بسیار مهم استان است که بر اساس برنامه سرمایه‌گذار طرح‌های اقامتی پذیرایی و خدماتی مجموعه توسعه خواهند یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی شهرستانها گردشگري سلطانيه اقتصادی و گردشگری صندوق توسعه بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان

سپهر زارعی معاون میراث فرهنگی هرمزگان گفت: یک دستدار میراث فرهنگی ۹ شئ تاریخی به دست آمده در شهرستان حاجی آباد را به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تحویل داد.

وی افزود: این اشیاء شامل سکه، انگشتر و مهر متعلق به دوره ساسانی، صفویه و قاجاریه است.

معاون میراث فرهنگی هرمزگان گفت: اشیاء پس از بررسی نهایی به موزه مردم شناسی خلیج فارس بندرعباس تحویل داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • تحویل ۹ شیء تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان